tirsdag 29. mars 2011

I går satte jeg meg et mål, et virkelig et. Et mål som ikke handler om kg eller klesstørrelse, men et mål som handler om å prestere fysisk. Det er ikke så stort, men jeg vil heller begynne i det små. Jeg meldte meg på halvBirken, det er, som tittelen tilsier, halve Birkenløpet, altså ca 11km. Grunnen til at jeg valgte denne distansen er fordi jeg slet mye med benhinnebetennelse i fjor sommer, og løpet er stort sett i nedoverbakke, jeg vil gjerne fullføre når jeg først setter i gang. Og 11km vet jeg at jeg kommer til å klare. Så satser jeg heller på 21km neste år.


I dag hadde jeg første rolig langkjør på asfalt, det gikk kjempe fint! 7,5 km på akkurat en time. Det er jeg fornøyd med, med tanke på at det er årets første. Det er alltid en overgang fra mølla til veien, jeg har i hvert fall et godt grunnlag fra skigåingen i vinter, så det skal gå greit å bygge seg videre utover mot sommeren. Gleder meg til det tørker opp i skogen, foretrekker å løpe på litt mykere underlag.


Dette spiste jeg før trening i dag, vaniljekesam med banan, bringebær og blåbær. Akkurat nok til å fylle magen før den type tur jeg var på i dag, man får ikke hold, men kroppen får det lille ekstra den trenger for å yte maksimalt. Samtidig smaker det utrolig godt, nesten som en liten dessert.


Q: noen av dere som skal løpe Birkenløpet i år?

3 kommentarer:

 1. WOW! Jeg mener virkelig WOW! Det står det utrolig stor respekt av. Ville ønske jeg kunne kommet meg ut av mitt lille trening-er-så-slitsomt-skall og gjøre det samme!

  sv: Tuuuusen takk for stemmen din. Betyr utrolig mye :)

  SvarSlett
 2. Så tøff du er! :) Jeg har faktisk veldig lyst selv, men jeg er nok ikke tøff nok!

  SvarSlett
 3. ojoj så spennende da!! Det må jeg si er kjempe tøft gjort!! Jeg liker også å løpe, men styrketrening er det jeg liker best. Har satt mitt mål til 5 kilo til bikinisesongen..da er det altså opp 5 kilo. Trenger litt kjøtt på beina;)

  Nammi mat da!

  God kveld til deg!
  -Ellen Louise-

  SvarSlett