torsdag 17. mars 2011

Tørrshampo

Jeg trener jo en del for tiden, og når man trener blir man selvsagt svett. Det som er litt ugreit med trening er all dusjingen som følger med, og jeg prøver å korte ned så mye som mulig, da huden min har protestert ganske kraftig i det siste, det samme gjelder håret. Dusjing etter trening er jo obligatorisk, men morgen dusjen har blitt kuttet ganske ned på. Jeg har et hår som rett og slett ikke kan vaskes hver dag, da blir det helt håpløst, men man føler seg jo ganske ufresh når man er helt svett i luggen og ikke kan vaske håret, jeg har funnet løsningen.


Tren gjerne med svettebånd i panna. Ja, det ser litt 90-talls ut, men det er veldig effektivt. Dersom du har blitt litt svett i håret, føn det etter trening og bruk tørrshampo. Jeg har prøvd litt forskjellige merker, men har funnet en favoritt, den er ikke så dyr heller, 60-70kr på Cubus. Den sliter veldig lite på håret, den lukter godt, og håret føles veldig rent, i tillegg gir den litt volum, så jeg får alltid veldig fine hestehaler dagen etter trening.4 kommentarer:

 1. ..Takker for super snille ord inne hos meg:)

  Sååå koselig ;)

  SvarSlett
 2. SV: Takk for det!

  Jeg har tenkt på å teste ut tørrshampo selv, men har ikke hatt noen idé om hva jeg burde prøve først - Da tror jeg kanskje det blir denne altså... Hørtes bra ut - og forholdsvis billig :)

  SvarSlett
 3. Bra tips om sjampo, sånn har jeg aldri hørt om! Håret mitt bør heller ikke vaskes hver dag, så jeg skulle ha prøvd denne her! Men føne er noe det verste jeg kan gjøre med håret mitt, så jeg får prøve uten det:p Se for deg huldra hehe;)

  Å smøre sånn krem under nesen, er nok litt mer behagelig. Det skal jeg prøve neste gang! Nå tror jeg heldigvis forkjølelsen er i ferd med å gi tapt:D

  Gooood lørdag til deg!
  Klem fra Ellen Louise:)

  SvarSlett
 4. Jeg er ikke så fan av tørrshampo. Synes håret kun virker rent i en time - så er det dobbelt så fettete. Da vasker jeg heller håret :D

  Men har ikke prøvd den der da!! :)

  SvarSlett