torsdag 10. mars 2011

Snø, snø, snø..

Jeg vet jeg sa i et tidligere innlegg at våren godt kunne drøye litt, jeg synes vinteren hørte meg litt for godt. Så mye snø som det har kommet de to siste dagene er faktisk ikke nødvendig. 
I dag var planen å gå 7 km på ski, men da det var snø og sludd ute i hele dag ble det innetrening i stedet.


Det synes ikke så godt på dette bildet, for her var snøen gått over til å bli sludd. Men det snødde og blåste greit mye i dag.


Da været ikke ville samarbeide med mine treningsplaner ble det en ny økt med 30 Days Challenge i dag, jeg var faktisk litt støl i lårene i dag morges, så noe er i hvert fall riktig med opplegget. I dag var opplegget litt mer på armer og mage/rygg, og jeg får mer og mer troen på at dette opplegget er et fint supplement til kondisjonstrening og litt tyngre styrketrening. 
I morgen har jeg planlagt en god times økt på treningsrommet på jobb, det blir i hvert fall 45 min spinning, så får vi se hva de siste 15-20 minuttene brukes til, før det blir treningsfri i helgen. Jeg vet jeg skriver mye om trening om dagen, men akkurat nå er det faktisk det som opptar meg mest, og derfor er det, naturlig nok, det jeg skriver mest om.

1 kommentar: