tirsdag 8. mars 2011

Motivasjon

Det er ikke alt her i livet som er like spennende eller interessant hele tiden. Det er også mye som er veldig givende å drive med i begynnelsen, så dabber man helt av. Noen som kjenner seg igjen? For meg gjelder dette særlig trening. Jeg er vel det jeg vil kalle en intervall person, det vil si at jeg trener veldig mye i ca 3-4 mnd før jeg plutselig ikke gidder mer, helt til jeg finner ut at jeg vil trene igjen ett års tid senere. Sparket bak da kommer gjerne av at jeg da har lagt på meg noen kilo igjen. I februar i år begynte jeg igjen på dette evig lange prosjektet mitt, sunt kosthold og mosjon. Og nå har det holdt seg veldig bra i over en måned, og jeg er faktisk veldig stolt av meg selv! Noe av rosen må jeg imidlertid gi til Motivated, de har gitt meg så mye inspirasjon, motivasjon og treningsglede! Og jeg gleder meg til å trene de faste dagene i uken, og av og til blir det til og med mer enn de faste dagene (her bør jeg vel også nevne at det av og til blir færre enn de faste dagene også..). Poenget er at jeg har kommet inn i en god rytme, og denne gangen føler jeg virkelig at jeg kan klare å fortsette. Her er noen av mine tips:


Rockering! Det mest geniale jeg noen gang har brukt penger på. Takket være denne har jeg ikke hatt vondt i ryggen, nakken eller skuldrene siden jeg kjøpte den i sommer. Denne er faktisk det eneste "treningsapparatet" jeg har kjøpt som jeg har brukt flittig, og lenge. 


Nytt treningstøy! Det hjelper faktisk å føle seg fresh når man trener også, jeg synes i hvert fall det. Det er mye mer ålreit å komme seg ut i tøy som er komfortabelt og ser bra ut, man trenger ikke kun trene i den gamle joggebuksa og utvaskede t-skjorter.


Treningsdagbok! Kjøp en fin en du har lyst til å skrive i. Jeg begynte første siden med målene mine, hva jeg ville oppnå med treningen og kostholdsendringen. Dermed kan jeg se hver måned hvordan det har gått. Samtidig skriver jeg opp alle øktene mine, tilogmed minuttene med rockeringen, det er så gøy å se at ukene er nesten fylt opp med trening, selv om det avogtil bare er en halvtime om dagen, det er ikke så mye som skal til.


Håper noen av tipsene mine kan være til inspirasjon for noen. Jeg vet det er hardt å komme i gang, og enda hardere å fortsette. Men det er faktisk en ubeskrivelig god følelse og kunne ta en skikkelig treningsøkt og virkelig kjenne at kroppen fungerer, og at du tåler så mye mer enn det du tror.

2 kommentarer:

  1. Du har gjort et godt kjøp med rockeringen ja! Elsker å rocke jeg, er super god magetrening:D
    Takk for tips og link!
    Klem Ellen Louise:)

    SvarSlett
  2. Treningsdagbok er genialt for å få motivasjon!! :D

    SvarSlett